Bantalan Rol Silinder

Katrangan singkat:

Bahan sing kasedhiya: Baja Bantalan / baja karbon

Merk sing kasedhiya: Jinmi / Harbin

Kisaran model sing kasedhiya: model biasa

Ruang lingkup aplikasi: Reducer, mill rolling, layar kedher lan mesin angkat lan transportasi, lsp

Bisa nyedhiyakake layanan liyane: OEM, lsp


Detail Produk

Cylindrical Roller Bearings (1) Cylindrical Roller Bearings (2) Cylindrical Roller Bearings (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: