Kabel Ehv

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kawat voltase dhuwur

Kabel voltase dhuwur minangka jinis kabel listrik, sing nuduhake kabel listrik sing digunakake kanggo ngirim antara 10kv-35kv (1kv = 1000v), lan umume digunakake ing dalan utama transmisi listrik. Standar implementasi produk kanggo kabel voltase dhuwur yaiku gb / t 12706.2-2008 lan gb / t 12706.3-2008

Jinis kabel voltase dhuwur

Jinis utama kabel voltase dhuwur yaiku kabel yjv, kabel vv, kabel yjlv, lan kabel vlv.

kabel yjv jeneng lengkap XLPE terisolasi kabel listrik sheathed PVC (inti tembaga)

Jeneng lengkap kabel vv yaiku kabel listrik terisolasi lan kabel sheathed (inti tembaga)

kabel yjlv jeneng lengkap XLPE terisolasi PVC kabel listrik inti inti

Kabel VLV jeneng lengkap PVC terisolasi PVC kabel listrik inti inti aluminium

Amarga konduktivitas listrik konduktor tembaga sing apik banget, luwih akeh proyek nggunakake kabel listrik inti tembaga minangka dalan utama sistem pasokan listrik, dene kabel listrik inti aluminium kurang digunakake, utamane ing sistem tenaga voltase sing luwih dhuwur, pilih inti tembaga Sing liyane kabel.

Struktur kabel voltase dhuwur

Komponen kabel voltase dhuwur saka njero njaba yaiku: konduktor, insulasi, sarung njero, pengisi (waja), lan jampel njaba. Mesthine, kabel voltase kanthi waja biasane digunakake kanggo ngubur lemah, sing bisa nolak kompresi kekuatan tinggi ing lemah lan nyegah kerusakan saka pasukan eksternal liyane.

Spesifikasi lan panggunaan umum

na-yjv, nb-yjv, XLPE sing terisolasi PVC nganggo kabel listrik (b) sing tahan geni bisa dilebokake ing njero ruangan, trowongan lan pipa sing mbutuhake resistensi geni.

na-yjv22, nb-yjv22, tape waja insulasi XLPE dilapisi kabel (b) kabel listrik tahan geni cocog kanggo dilebokake ing lemah nalika dibutuhake resistensi geni, ora cocog kanggo dilebokake ing pipa.

na-vv, nb-vv, PVC terisolasi PVC nganggo kabel (b) kabel daya tahan geni bisa dilebokake ing njero ruangan, trowongan lan pipa sing mbutuhake resistensi geni.

na-vv22, nb-vv22, pvc tape waja terisolasi PVC jinis sheathed a (b) kabel listrik tahan geni cocog kanggo dilebokake ing lemah nalika dibutuhake perlawanan geni, nanging ora cocog kanggo dilebokake ing pipa.

wdna-yjy23, wdnb-yjy23, polyethylene cross-linked insulated tape baja lapis baja poliolefin sheathed a (b) bebas-halogen kabel geni-tahan asap api cocok kanggo glethakaken ing lemah nalika tanpa halogen, asap kurang lan geni resistensi dibutuhake, ora cocog Mbikak ing pipa.

za-yjv, za-yjlv, zb-yjv, zb-yjlv, zc-yjv, zc-yjlv, polyethylene terisolasi salib sing diisolasi PVC nganggo kabel (b, c) kabel listrik tahan api bisa dilebokake ing resistensi sing dilebokake ing jero ruangan, trowongan lan pipa kanthi syarat.

za-yjv22, za-yjlv22, zb-yjv22, zb-yjlv22, zc-yjv22, zc-yjlv22, pita baja polietilen terisolasi pita baja PVC waja dilapisi (b, c) kabel listrik tahan api iku cocog Ora cocog kanggo nyelehake ing pipa nalika nyelehake ing lemah nalika retardant semangat dibutuhake.

za-vv, za-vlv, zb-vv, zb-vlv, zc-vv, zc-vlv, PVC terisolasi PVC PVC nganggo kabel (b, c) kabel listrik tahan api bisa dilebokake ing njero ruangan sing tahan api, terowongan lan pipa yen dibutuhake.

za-vv22, za-vlv22, zb-vv22, zb-vlv22, zc-vv22, zc-vlv22, pvc tape waja terisolasi pvc dilapisi kabel (b, c) kabel listrik tahan api sing cocog kanggo dilebokake ing lemah nalika tahan api dibutuhake ora cocog kanggo dilebokake ing pipa.

wdza-yjy, wdza-yjly, wdzb-yjy, wdzb-yjly, wdzc-yjy, wdzc-yjly, salib polietilen terisolasi poliolefin terisolasi sheathed a (b, c) kabel daya tahan api bisa dilebokake ing tahan api lan ing njero ruangan, trowongan lan saluran pipa sing dibutuhake tanpa halogen lan asap asap rendah.

wdza-yjy23, wdza-yjly23, wdzb-yjy23, wdzb-yjly23, wdzc-yjy23, wdzc-yjly23,

Pita baja polietilen terisolasi salib poliolefin lapis baja (b, c) kabel listrik tahan api cocok kanggo dilebokake ing lemah nalika dibutuhake tahan api, bebas halogen lan asap asor, lan ora cocog kanggo dilebokake ing pipa. .

vv, vlv, tembaga (aluminium) inti kabel terisolasi PVC lan kabel sheathed PVC dilebokake ing njero ruangan, terowongan lan pipa utawa kurung ruangan, lan ora kena tekanan lan tenaga eksternal mekanik

vy, vly, tembaga (aluminium) inti PVC terisolasi lan kabel listrik sheathed PE

vv22, vlv22, tembaga (aluminium) inti kabel berisolasi PVC kabel waja kabel nganggo kabel sheathed dilebokake ing njero ruangan, trowongan, parit kabel lan lemah sing dikubur langsung, kabel kasebut bisa tahan tekanan lan tenaga eksternal liyane

vv23, vlv23, tembaga (aluminium) inti kabel baja terisolasi PVC kabel lapis baja PE lapis baja

Karakteristik nggunakake kabel voltase dhuwur

Produk iki cocog kanggo voltase AC 35kv lan ngisor kanggo transmisi lan distribusi listrik. Suhu kerja konduktor jangka panjang maksimal yaiku 90 derajat, lan suhu maksimal konduktor kabel ora ngluwihi 250 derajat nalika sirkuit cendhak (wektu paling dawa ora ngluwihi 5s).

Kabel UHV

1kv lan ngisor ana kabel voltase kurang; 1kv ~ 10kv yaiku kabel voltase medium; 10kv ~ 35kv minangka kabel voltase dhuwur; 35 ~ 220kv minangka kabel UHV;

Kabel UHV minangka jinis kabel listrik sing muncul kanthi teknologi teknologi kabel terus-terusan. Kabel UHV umume digunakake minangka pusat pusat ing sistem transmisi daya kanthi gedhe. Iki kabel voltase dhuwur kanthi konten teknis sing dhuwur lan umume digunakake kanggo transmisi listrik jarak adoh.

Panyebab kegagalan kabel voltase dhuwur

Kabel kasebut minangka jembatan antarane peralatan pasokan listrik lan peralatan listrik, lan nduweni peran transmisi energi listrik. Digunakake kanthi wiyar, mula asring kedadeyan kegagalan. Ing ngisor iki minangka analisis ringkes babagan panyebab masalah umum kabel voltase dhuwur. Miturut panyebab kegagalan, umume dipérang dadi kategori ing ngisor iki: alasan pabrikan pabrikan, alasan kualitas konstruksi, alasan desain unit desain, kerusakan tenaga eksternal Papat kategori.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: